Uncategorized

PVC visgraat vloeren

Ga jij binnenkort verhuizen of is jouw vloer toe aan vervanging? Heb je dan wel eens gedacht aan PVC visgraat vloeren door jouw hele woning? Een budgetvriendelijke vloer die bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een PVC visgraat vloer is een vloer die past in ieder interieur.

PVC vloeren zijn niet helemaal nieuw, want vroeger bij kostbare houten voeren was deze manier van leggen ook al een trend. Daardoor zijn de PVC visgraat vloeren modern, maar heeft deze vloer toch ook een klassieke uitstraling.

Waarom zou je kiezen voor een PVC vloer?

PVC is een kunststof plank die net zoals laminaat gelegd wordt. Ook zijn de planken moeilijk te onderscheiden van laminaat. Dit door de structuur, de groeven en knoesten worden namelijk in het kunststof verwerkt. PVC vloeren zijn in veel verschillende designs en uitvoeringen te krijgen.

Een PVC vloer: de voordelen

De voordelen van een PVC vloer is dat deze vloer robuust, stil en niet geheel onbelangrijk onderhoudsvrij is. Daarbij is het een vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Ook is een PVC vloer in tegenstelling tot een houten vloer niet gevoelig voor vocht of warmte. Dit maakt de vloer dus ook duurzaam.

Vloeren van My Floor Shop

Wil jij graag PVC visgraat vloeren door jouw huis?  Er zijn verschillende houtdessins van mFLOR en Moduleo in het assortiment van My Floor shop. Waarbij jij zelf de mogelijkheid om de vloer te personaliseren met banden en biezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *