Tuin

Rietmattenspecialist

Op zoek naar een product die je kunt gebruiken als tuinafscheiding of ter decoratie in de tuin of op het balkon? Rietmatten van de Rietmattenspecialist zijn op meerdere manieren te gebruiken. Het kan meerdere functies hebben.

Zo kunnen rietmatten dienen als goedkope bekleding voor de schutting, omdat het zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling. Daarnaast kunnen rietmatten gebruikt worden als balkonscherm, als rieten plafond van een overkapping of als dakbedekking van een pergola. Een groot voordeel wat rietmatten hebben is dat het gemakkelijk te bevestigen aan de schutting. Ze zijn voor iedere tuin een must have!

Het materiaal van de rietmat

De rietmatten van de Rietmattenspecialist zijn zeer milieuvriendelijk, doordat ze gemaakt zijn van natuurlijk riet. Rietmatten zijn in 3 vormen te verkrijgen.

  • ongepelde rietmatten
  • gepelde rietmatten
  • extra dikke rietmatten

Ongepelde rietmatten

Deze rietmatten zijn ongepeld en dus onbewerkt. Dit betekent dat ze goed zijn voor buiten. Het is een zeer stevige soort rietmat en vaak wordt deze dan ook gekozen als schutting, bekleding voor het tuinhek of als rieten tuinscherm.

Gepelde rietmatten

Bij gepelde rietmatten is de buitenste laag van het riet verwijderd. Dit zorgt voor een gele kleur en daardoor een tropische uitstraling. Een ander voordeel dat ze geen rietschilfers afgeven, waardoor ze ideaal te gebruiken zijn binnen het huis.

Similar Posts