Food

Geef een uniek cadeau

Het kan soms moeilijk zijn om een uniek cadeau te bedenken voor iemand. Het is heel gek, maar hoe beter en langer je iemand kent, hoe lastiger dit soms kan zijn. Waarschijnlijk hebben ze de dingen die ze leuk vinden al, of heb je het al eens cadeau gedaan. In dit artikel bespreken we de mogelijkheid voor BBQ schort bedrukken, zodat je iemand een persoonlijk geschenk cadeau kunt doen. Wanneer je namelijk iets persoonlijks geeft, krijgt de ontvanger het idee dat je er echt tijd in hebt gestoken en moeite hebt gedaan om iets leuks voor die persoon te (laten) maken.

Barbecueën in een gepersonaliseerd schort

Gelukkig is de lente al even bezig en komt de zomer eraan, wat betekent dat we weer lekker op z’n Hollands kunnen barbecueën. Als je dit met een grote groep doet, is het wel leuk om dit helemaal in stijl te doen. Degene achter de barbecue moet dan ook wel een schort dragen natuurlijk! Hoe leuk is het dan als het schort is bedrukt met zijn of haar naam, of een leuke tekening of logo? Een BBQ schort bedrukken is een uniek cadeau; je ziet er bijna niemand mee. Bovendien kan iedereen er wel wat mee, waardoor het ook een nuttig cadeau is. Voor het bedrukken van het schort kun je kiezen uit zeven typen leer en wel 21 kleuren voor de tekst.